Oyuncak, mama sandalyesi ve oto koltuğu temizliği

Pureal İle Sağlıklı Oyuncak, Mama Sandalyesi ve Bebek Oto Koltuğu Temizliği!

Düzenli olarak oyuncakların, mama sandalyelerinin ve bebek oto koltuklarının temizliği bebeğiniz için oldukça önemlidir. Bu yazıda oyuncak, mama sandalyesi ve bebek oto koltuğu nasıl temizlenir üzerine talimatlar bulacaksınız. Unutmayın, Pureal %100 doğal içeriğe ve EWG tarafından yalnızca en güvenilir 1 ve 2 değeri verilmiş içeriklere sahiptir. Bu yüzden zararlı gaz salınımı yapmaz ve bebekleriniz, çocuklarınız ve sizin için sağlıklı ve güvenilir bir temizlik sağlar.

Düzenli olarak oyuncakların, mama sandalyelerinin ve bebek oto koltuklarının temizliği bebeğiniz için oldukça önemlidir. Aşağıda oyuncak, mama sandalyesi ve bebek oto koltuğu nasıl temizlenir üzerine talimatlar bulacaksınız. Unutmayın, Pureal %100 doğal içeriğe ve EWG tarafından yalnızca en güvenilir 1 ve 2 değeri verilmiş içeriklere sahiptir. Bu yüzden zararlı gaz salınımı yapmaz ve bebekleriniz, çocuklarınız ve sizin için sağlıklı ve güvenilir bir temizlik sağlar.

Pureal İle Temizlik Rehberi

Oyuncak Temizliği

  1. Gözeneksiz oyuncakların üzerine bol miktarda Pureal Çok Amaçlı püskürtün.
  2. Mikrofiber bez ile silin ve kurulayın.
  3. Derin bir temizlik için oyuncakları suyada bekletebilirsiniz. Bunun için bir kaba su ekleyin ve içerisine iki çay kaşığı Pureal Temizlik Konsantresi ekleyin ve elinizle köpürtün. Ardından oyuncakları ekleyin ve bir süre bekletin. Son olarak ise durulayın ve kurulayın.

Mama Sandalyesi Temizliği

  1. Mama sandalyesinin tüm yüzeylerine Pureal Çok Amaçlı püskürtün.
  2. Birkaç dakika bekleyin ve mikrofiber bez ile silin.

Bebek Oto Koltuğu 

  1. Bebek oto koltuğuna Pureal Çok Amaçlı püskürtün ve mikrofiber bez ile silin.

Pureal’ı bebeklerinizin giysilerinde, biberon ve emziklerinin temizliğinde de güvenle kullanabilirsiniz!

Pureal neden bebekler için ayrı temizlik ürünleri üretmiyor?

Bu çok sık aldığımız sorulardan birisi. Fakat birbiriyle bağlantılı iki cevabı var.

Pureal zaten onlarca farklı testten geçmiş, içerisinde hiçbir kimyasal ve alerjen barındırmayan, dermatolojik olarak hassas ciltlerde test edilmiş - hipoalerjenik, astım ve alerji dostu, %100 doğal, VOC-Free yani zararlı gaz salınımı yapmayan böylelikle evinizin havasını kirletmeyen bir temizleyicidir. Kısacası bu ürünü en hassas kişilerin dahi güvenle kullanabileceği bir ürün olarak tasarladık. Bu yüzden ayrı bir ürün olarak satışını yapmak yalnızca size ayrıca para harcatmaya yönelik olurdu. Bu yüzden böyle bir ürün üretmeyi düşünmedik. 

Ayrıca tüketiciler genel olarak yalnızca bebekleri ve çocukları için doğal ve güvenilir temizleyicilere yönelirken, kendileri ve evi için sıradan temizlik ürünleri kullanmaya devam ediyor. Aslında bu yüzden piyasada çok fazla çeşit biberon ve emzik temizleyicileri ve bebek deterjanları görebiliyoruz. Halbuki kendiniz ve eviniz için kullandığınız bu sıradan temizleyicilerin içerisinde yüzlerce farklı kimyasal, zararlı koruyucular ve parfümler var, ve bu içerikler evin havasını kirletiyor, evdeki kişiler tarafından solunuyor ve temas ediliyor ve doğal olarak evin içerisindeki herkes etkiliyor.

Bu yüzden sadece bebekleriniz veya çocuklarınız için değil evinizin tamamı, tüm bireyleri ve tüylü dostları için Pureal gibi en güvenilir ve %100 doğal temizlik ürünlerini kullanmanızı öneriyoruz. Böylelikle evinizin tamamında güvenli bir ortam yaratabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir: Güve Nedir? Ne ile Beslenirler? Giysilerimizden Nasıl Uzak Tutarız?